Hvordan fjerne internmarkering fra søknad?

Spørsmål:

Hvortan får jeg fjernet opplysningen "intern søker" i min søknad. Det stemmer ikke og jeg får ikke til å endre det.

Svar:

Hvis din CV mer markert som intern så kan det bety at du en gang har vart ansatt i bedriften men du er ikke lenger ansatt eller hvis du for eksempel søker stilling i et av helseforetakene eller i en annen fellesbase og er ansatt i et av dem så er din CV markert som intern i databasen, men du er ikke ansatt på den enhet der du søker jobb.

Slik fjerner du markeringen:

Du kan fjerne internmarkeringen ved å logge på din profil via denne lenken: https://candidate.webcruiter.com/nb-no/

Gå til Mer - hvem kan finne meg. Her klikker du på ikonet for Ansatt og melder ifra at du ikke lenger er ansatt i bedriften og bekrefter dette. Nå kan du fortsette med din søknad.