Hvordan oppdaterer jeg innhold som allerede er publisert?

For å oppdatere innhold som allerede er publisert, må du følge noen trinn:

1. Gå til moduler.
  2. Velg den læringssidemodulen du ønsker å redigere.
  3. Klikk på "innhold".
  4. Når du er inne i modulen, velger du den læringssiden du ønsker å redigere og trykker på det lille blyantikonet på høyre side.
  5. Når du er inne i læringssiden, kan du redigere alle komponentene du ønsker.
  6. Ikke glem å trykke på lagre og publisere for å at det nye innholdet skal bli synlig for den nyansatte.

Ikke nøl med å opprette en henvendelse hvis du har ytterligere spørsmål.