Hvordan legger jeg til en video på læringssiden min?

For å legge til en video kan du følge trinnene nedenfor:

1. Gå inn på læringssiden du ønsker å legge videoen på.

VIKTIG:Det er forskjellige komponenter som tillater bruk av videoer. De er: Trekkspill, vidoer, faner, media med tekst og slalåm.

2. I dette eksempelet bruker vi et trekkspill. Video vil som standard være skrudd av. Bare sveip Ja for å skru den på og lim inn https-adressen over plassholderteksten:

3. Du kan legge til videoer som er driftet av YouTube, Vimeo og Youku.

VIKTIG:for å unngå visningsproblemer er det viktig at videoen din har de korrekte personverninnstillingene. Dersom det ikke er en offentlig video eller en video som kan legges inn hvor som helst, vil du oppleve visningsproblemer i appen, selv om URL-en din er riktig.