Hvordan legger jeg inn et kart på læringssiden min?

Et kart kan legges til ved å bruke kartkomponenter eller ved å velge et komponent som tillater bruk av kart.

For å gjøre bruk av kart mulig, kan du følge trinnene nedenfor:

1. Gå til læringssiden du ønsker å legge til kartet på;

2. Der kan du velge et kartkomponent. Hvis du gjør det, gå til trinn 4;

3. Du kan også velge et annet komponent som også tillater bruk av kart. I dette eksempelet bruker vi et trekkspill;

4: Skift Iframe til Yes og lim inn https-adressen over plassholderen.

VIKTIG:La du merke til at https-adressen er en 'legge inn'-url? I den vedlagte videoen kan du se hvordan du henter lenken i Google Maps.

5. Tilpass kartet ditt ved å velge en av de tre mulighetene: