Hvorfor får jeg 3 prikker og en side som ikke laster?

Det er flere grunner til at det skjer. Gjør følgende for å prøve å løse problemet:

1. Sjekk nettleseren din

Vi anbefaler bruk av Chrome, Firefox eller Edge for best mulig ytelse. Problemet med Internet Explorer er at Microsoft siden 2016 ikke lenger leverer sikkerhetsoppdateringer eller teknisk støtte, noe som resulterer i hyppige problemer når du bruker appen vår i dette miljøet. På grunn av dette tester ikke IT-teamet vårt nye utgivelser i et Internet Explorer-miljø.

2. Tøm minnet (cache) ditt:

Det er mange grunner til at du regelmessig bør tømme minnet (cahce) ditt. Avhengig av innstillingen dine kan minnet (cache) vokse seg temmelig stort og bruke masse av diskplassen på datamaskinen din. Noen ganger trenger du ikke å gå flere ganger til samme side for at det skal skje. Jo mer informasjon som er lagret i minnet (cache), jo saktere vil datamaskinen din arbeide på nettet. Å slette minnet (cache) hjelper deg med å løse problemer, reduserer tiden det tar å laste nettsider og øker datamaskinenes ytelse.

3. Opprett en henvendelse:

Hvis problemet fortsetter kan du åpne en henvendelse med så mye informasjon som mulig om problemet. Vi tar kontakt så fort som mulig.