Hvordan sletter jeg en læringsside?

Avhengig av hvor du er på læringssiden, er det mulig å gjøre både en hard og en myk sletting:

1. Myk sletting:

Du trenger ikke bekymre deg når du utfører denne typen sletting. Læringssiden blir liggende i biblioteket og kan velges på nytt i fremtiden dersom du trenger den.

For å utføre den må du klikke på søppelikonet og bekrefte valget.

2. Hard sletting:

I dette tilfellet blir læringssiden helt slettet fra appen. Du kan ikke finne tilbake til den i biblioteket.

For å utføre den, når du er inne på læringssiden, kan du klikke på de 3 prikkene øverst, velge "slett" og bekrefte valget. Denne læringssiden finnes nå ikke i appen mer: