Hvordan kan jeg få en forhåndsvisning av portalen til den nyansatte?

Innholdet onboarderne ser i sine dashboards avhenger av flere faktorer, som timing og filtre.

Den beste metoden for å se det samme som onboarderne ser, er å gå inn på appen som om du var en onboarder. For å gjøre det, bruker du samme URL som du bruker som administrator, men uten /company admin.

For eksempel: I dette tilfelle ønsker du å gå inn som administrator: https://talmundo-demo.apps.talmundo.com/companyadmin

Og i dette tilfellet ønsker du å gå inn som nyansatt: https://talmundo-demo.apps.talmundo.com

Når du går inn på onboardernes dashboard med admin-rettigheter, kan du redigere filterne (venstre side av skjermen) og timingen (høyre side av skjermen).

På den måten får du en god idé om hva dine onboardere ser, avhengig av hvor de er i sin onboardingsreise.