Hvordan redigerer jeg tilgjengeligheten (timingen) for en læringsside?

For å redigere timingen på en læringsside, må du følge trinnene nedenfor:

1. Gå inn på læringssiden du ønsker å redigere.

2. Klikk på de tre prikkene i bjelken øverst på den respektive læringssiden.

3. Velg "rediger sideinnstillinger".

4. Der kan du velge hva slags timing du ønsker på læringssiden din:

• Relativ dato: er en dato som relaterer seg til onboarderens første arbeidsdag.
  • Fast dato: er en fast dato i kalenderen. Det innebærer at læringssiden blir tilgjengelig på samme dag for alle onboardere som har tilgang til denne læringssiden.
  • Alltid: læringssiden vil være tilgjengelig til enhver tid.

5. Når du har gjort ditt valg, trykker du på lagre innstillinger og sørger for å lagre og publiserer læringssiden.