En spesifikk e-postmal blir ikke sendt til noen nyansatte/brukere. Hvorfor?

Det kan være flere årsaker til dette. Du finner dem nedenfor:

1. E-postmalen ble ikke satt som "aktiv": For å sjekke dette må du gå inn på e-postmalen (via innstillinger -> e-postmaler og så velge gjeldende mal) og sjekke om boksen er krysset av for "aktiv" eller ikke. Hvis ikke, så har du funnet problemet.

2. Sjekk filtrene til e-postmalen: Hvis du bruker e-poster med filtre, må du forsikre deg om at alle nødvendige filterelementer er tildelt til hver filterkategori i e-postmalen. Forsikre deg også om at elementene er festet til den gruppen av nyansatte som du vil at skal motta e-postmalen.

3. Sjekk timingen: Dersom det er snakk om en e-postmal med "varsel om nytt innhold", må du forsikre deg om at innholdet i appen har fått tildelt riktig timing. Hvis for eksempel timingen for innholdet er satt til "alltid" så vil ingen e-poster om det bli sendt ut.