Når jeg som admin går inn på en nyansatt sin portal, opplever jeg at portalen laster med tre prikker uten å stoppe. Hvorfor?

Det er 2 hovedgrunner til at dette skjer:

1. Filtre

Filtrene du har valgt til onboardernes dashboard matcher ikke med det innholdet du prøver å få tilgang til.

Derfor kan du gjøre følgende trinn:
1. Gå til backend.
2. Gå til modulen/læringssiden du prøver å gå inn på.

3. Klikk på filterkonfigurasjonen og sjekk om de matcher de filterne du har valgt.

En annen mulighet er at dine egne filtre ikke matcher filtrene i modulen/på læringssiden. I så fall må du kontakte appens superadministrator og be ham/henne sjekke dine filterinnstillinger og de som finnes i modulen/læringssiden.

2. Timing
Det kan være at timingen du har valgt ikke er den samme fra innholdet du prøver å få tilgang til.

I så fall må du sjekke det i backend.