Hvordan kan jeg oversette en læringsside?

Du kan oversette en læringsside på to måter:

1. OVERSETTELSE VED Å EKSPORTERE OVERSETTELSE VIA EXCEL

1. Gå til læringssiden du ønsker å oversette via "innhold"-knappen.

2. Klikk på de tre prikkene -> Eksporter oversettelser.

3. Ved å klikke her vil du automatisk få en zip-fil som inneholder excel-filer med alle mulige språk som kan oversettes på denne læringssiden.

4. Åpne den.

5. Åpne excel-filen med språket du ønsker å oversette.

6. I excel er det 3 rader: nøkkel, standardverdi og språket (hvis det er fransk, står det fr-FR).

7. Legg din oversettelse i den siste raden, i samsvar med det du ser i den andre raden.

8. Klikk på lagre når du er ferdig. Siden dokumentet er i "lesemodus" må du lagre det et annet sted (og ikke i zip-filen du fikk tidligere).

9. Lagre det.

10. Finn dokumentet blant filene dine, høyreklikk og velg zip eller komprimert dokument (navnet varierer ut fra hvilket system du bruker).

11. Gå tilbake til læringssiden der du ønsker å legge inn oversettelsen.

12. Klikk på de 3 prikkene igjen, men denne gangen velger du "importer oversettelse".

13. Last opp den nye zip-filen.

14. Trykk på lagre og publiser.

15. Siden din bør nå være oversatt.

Hvis du har et bilde med tekst du ønsker å få oversatt må du oversette teksten i bildet og følge disse trinnene:

1. Klikk på de 3 prikkene -> Gå til oversettelsesmodus.

2. Velg språket du ønsker å oversette.

3. Klikk på bildet du ønsker å ha tekst i det nye språket.

4. Klikk på "Last opp bilde".

5. Last opp bildet.

6. Trykk på lagre og publiser.

2. OVERSETTELSE LAGT INN DIREKTE I LP

1. Klikk på de 3 prikkene -> Gå til oversettelsesmodus.

2. Velg språket du ønsker å oversette.

3. Du kan skrive over innholdet i standardspråket og laste opp alle bildene du har oversatt til det lokale språket, slik det er nevnt ovenfor.

4. Trykk lagre og publiser.