Jeg prøvde å logge inn, men fikk meldingen "Noe gikk galt. Prøv igjen senere. Hvordan kan jeg løse det?

Her er noen ting du kan prøve for å løse det selv:

1. Sjekk nettleseren din.

Vi anbefaler at brukerne våre benytter Chrome, Edge eller Firefox for å unngå bruk av Internet Explorer. Grunnen er at Microsoft ikke lenger tilbyr sikkerhetsoppdateringer eller teknisk støte for det, noe som resulterer i hyppige problemer når appen vår brukes i dette miljøet. På grunn av dette tester ikke IT-teamet vårt nye utgivelser i et Internet Explorer-miljø. Oppdateringer i appen vår kan kanskje ikke støttes av denne nettleseren, og det kan resultere i en dårlig brukeropplevelse.

2. Slett minnet (cache) og prøv igjen.

3. Sjekk om kontoen din er aktivert.

Du skal normalt få en e-post med en aktiveringslenke i. Med denne lenken skal du kunne opprette et passord og komme i gang med å bruke appen. Hvis du ikke har fulgt de trinnene, bør du ta en titt i e-postinnboksen din og se om du finner e-posten. Hvis du ikke har fått den, bør du ta kontakt med kontaktpersonen din for å be om en ny aktiveringslenke.

4. Du har fått e-posten, men får samme feilmelding selv om du har aktivert kontoen din.

Det kan være at lenken har utløpt. Kontakt kontaktpersonen din og be om en ny invitasjon.

5. Sjekk om du bruker riktig e-postadresse for å få tilgang til appen.

Kanskje du benytter en privat e-postadresse når du bør benytte virksomhetens e-postadresse eller omvendt. Sjekk også om du har skrivefeil i e-postadressen.

6. Kanskje du benytter feil passord.

I så fall kan du klikke på "glemt passordet?"- ikonet, så får du en ny lenke i e-posten. Ved å klikke på denne lenken kan du opprette et nytt passord.

7. Sjekk om onboardingperioden din fortsatt er åpen.

Hver virksomhet har forskjellige onboardingperioder som kan strekke seg fra 90 til 365 dager eller, i noen tilfeller, er ikke perioden fastsatt. Undersøk om onboardingperioden din er over.