Jeg prøvde å logge meg inn, men fikk følgende melding: "Vi har sendt deg en e-post med valideringskode, men koden virket ikke ..."

Hvis du får denne feilen, er det to ting du kan sjekke:

1. URL-en du forsøker å bruke

Om du er en bruker og dette er din første gang, må URL-en ende med /companyadmin Hvis ikke /companyadmin står til slutt så føy den til enden av URL-en og prøv på nytt;

2. E-postadressen du bruker for å få tilgang

Kanskje du benytter en privat e-postadresse når du bør benytte virksomhetens e-postadresse eller omvendt. Sjekk også om du har skrivefeil i e-postadressen.