Hvordan legger jeg til et bilde i annonsen i ReachMee

Alle bilder som inngår i en annonse må være tilgjengelige et sted på nettet før de blir inkludert i annonsen. Derfor er det en funksjon i ReachMee som kalles bildebanken. I bildebanken kan du laste opp bilder og der får bildet sin egen lenke som kan brukes når du legger til bildet i annonsen.

PS: Bare brukere med tilgang til admin-fanen har tilgang til bildebanken, har du ikke riktig tilgang og vil laste opp et bilde? Kontakt SuperUser / HelpMee (personen som er systemadministratoren din) slik at de kan hjelpe deg med å laste opp bildet.

Når bildet er tilgjengelig i bildebanken, er det to forskjellige måter å inkludere det i annonsen, øverst i annonsen eller plassere det et sted i annonsen.

1. Plasser bildet øverst i annonsen

Hvis du vil at bildet skal være øverst i annonsen, under tittelen og over introteksten, legger du det til gjennom knappen til høyre i redigeringsverktøyet som heter: Bilde til annonse

I boksen som åpnes får du en liste over alle bildene som er tilgjengelige i bildebanken din. Velg bildet du vil bruke og trykk på velg. Hvis du har tilgang til bildebanken, er også Adm. > bildebank-knappen synlig. Hvis du klikker der, vil du kunne administrere bildene som er tilgjengelige og laste opp nye. Mer om bildebanken senere i denne artikkelen.

Når bildet er synlig i denne boksen, er det klart:

2. Last opp et bilde inne i annonseteksten

Hvis du vil laste opp et bilde et sted i annonseteksten, gjør du det i verktøyet for redigering av annonser. Hvis du vil sette inn et bilde der må du først og fremst hente ut URL til bildet, slik at du kan lime det inn. For å få URL -en til bildet, gå til Adm> Bildebank, finn bildet du vil bruke og trykk på kopieringslenken;

Gå deretter tilbake til annonsen og trykk Sett inn > Bilde;

Lim inn lenken du kopierte fra bildebanken i boksen som vises i boksen Bildelenke.

I Bildebeskrivelse skriver du inn en kort beskrivelse av bildet, dette trinnet er viktig ettersom bilder som har en beskrivelse er søkbare via Googles søkemotor og derfor gir annonsen bedre rangering i Googles søkefunksjon.

Dimensjoner fylles ut automatisk med den opprinnelige størrelsen på bildet. Hvis du vil endre størrelsen, fyller du bare ut en av boksene, den andre fylles deretter ut automatisk for at bildet skal beholde proporsjonene. Størrelsen angis i Pixels, du kan eksperimentere for å se hva som fungerer best, men en god standard å begynne med er omtrent 300px.

Bildet vises i annonsen når det er lagt inn og trykket OK. Det kan noen ganger se veldig rart ut når du ser på annonsen i ReachMee, men hvis du forhåndsviser annonsen, vil du se hvordan den faktisk ser ut på nettsiden deres.