Hvordan abonnere på Talentech sin statusside

Statussiden finner du her: https://talentech.statuspage.io/

Video av hvordan man kan abonnere på statussiden:

1. I oversikten – trykk på Subscribe to updates:
    1. Skriv inn ønsket epostadresse og klikk på Subscribe via email. Du kan også abonnere på statussiden via Slack eller RSS feed

2. Du kommer nå inn til oversikten på hvilke produkter du ønsker å abonnere på, fjern avhukingen på produkter du ikke ønsker notifikasjoner om – klikk på Save:

3. Husk også at du må bekrefte abonnementet ditt i eposten du mottar:

PS: Dersom du ønsker å endre hvilke produkter du abonnerer på – klikk på Subscribe to updates-knappen igjen, skriv inn den samme eposten som tidligere. Du få nå muligheten til å fjerne eller legge til produkter.