Sendte rekrutteringsgodkjenning to ganger / avbryt rekrutteringsgodkjenning

Hvis du ved et uhell har sendt rekrutteringsforespørsel to ganger til samme person i et trinn under rekrutteringsgodkjenningen, eller hvis du av en eller annen grunn må kansellere en forespørsel, er det to forskjellige måter å løse dette på.

Enten kan personen som sendte godkjenningen gå til Beskrivelse> Stillingsdefinisjon og klikke på navnet på personen som skal avbrytes. Da kommer følgende vindu opp og du kan deretter klikke på "Fjern forespørselen" og denne vil bli avbrutt;

Alternativt, hvis det har oppstått en feil etter at en leder har videresendt den til en annen leder/avdeling eller hvis personen som har sendt forespørselen av en eller annen grunn ikke får tilgang, kan brukeren som mottok et duplikat selv gå til kontoen sin og klikke på et menypunkt i høyre hjørne til "Se alle meldinger" og deretter hente alle rekrutteringsforespørsler sendt til brukeren. Hvis du klikker på en av dem, kan du godkjenne eller avvise forespørselen.