Hva er Talentech ID og hva er fordelene med det?

Her i Talentech anerkjenner vi viktigheten av våre kunders sikkerhet. Vi leverer allerede de høyeste standardene innenfor dette området, og nå vil vi sørge for at du er trygg og sikker også for fremtiden.

For å gjøre påloggingen så sikker og integrert som mulig, har vi én pålogging til alle våre produkter - Talentech ID. For noen av produktene våre har dette vært eneste innloggingspunktet i flere år, og vi jobber nå for å få alle produktene migrert til samme innlogging.

Med Talentech ID gir vi deg den nyeste og sikreste teknologien som er tilgjengelig på plattformen vår basert på Microsoft Azure-teknologi.

Andre fordeler med Talentech ID:

• Tilgang til Talentech Marketplace hvor du kan se alle produkter tilgjengelig fra våre partnere som er integrert med Talentech-plattformen
  • Plattform-kunder vil få en ny startside hvor de kan få tilgang til alle sine produkter uten å måtte logge på igjen

Du vil også kunne utvide løsningen din med disse valgfrie tilleggene:

• Tofaktor-autentisering og e-postbekreftelse
  • Tilgang til vårt API som er under kontinuerlig utvikling
  • Single Sign On(SSO) funksjonalitet via Azure
  • API for antall påloggingsforsøk for ekstra sikkerhet der det er behov for det

Vi er sikre på at disse endringene vil gjøre deg enda mer fornøyd med dine produkter fra Talentech.

Ikke nøl med å ta kontakt med oss dersom du har spørsmål.