Gratulerer, du har nå migrert til Talentech ID!

Første gang du logger inn etter migreringen, vil du komme til nytt påloggingsbilde. Her blir du bedt om å skrive inn e-postadressen din. Du kan fortsette å bruke den gamle innloggingslenken, men vi anbefaler at du bruker denne i stedet: https://start.talentech.io/

Merk: Du må skrive inn e-postadressen du allerede har regirstrert i rekrutteringsløsningen fra før migreringen.

Når du skriver inn den tidligere registrerte epostadressen din vil du få beskjed om at kontoen din ikke er aktivert. For å aktivere kontoen, vennligst klikk på SEND E-POST:

Du vil nå motta en epost fra avsender Talentech ID - No Reply med emnefelt: Kontoaktivering. Klikk på OPPRETT PASSORD-knappen

Skriv inn ønsket passord og klikk på ENDRE PASSORD:

Dersom din bruker kun har tilgang til rekrutteringsløsningen, vil du komme rett inn. Dersom du har tilgang til fler av Talentech sine løsninger, vil du komme til startsiden og kan velge hvilken løsning du vil navigere deg inn til.