Bilder til bruk for Social Media Ads

Det er enkelte krav til bildene du bruker for Social Media Ads. Den optimale beskjæringen er kvadratisk, og de må være minimum 1080 x 1080 px i størrelse.

For at du skal komme godt i gang, har vi samlet sammen noen roayalty-fri bilder du kan bruke når du publiserer gjennom Social Media Ads. De er mellom 2400 px og 3200 px i størrelse og har alle blitt beskjært for den beste visuelle opplevelsen. Klikk enkelt på bildet du liker og last det ned til din datamaskin.

Personer

Andre bilder