Finn V2 oppsett

Viktig informasjon: Det er kun mulig å legge sette opp en Finn brygge per avdeling. Det er ikke lengre mulig å ha flere Finn avtaler på samme nivå.

1. Gå inn under >Administrasjon >Jobbannonsering. Inne i modulen kan du velge hvilken avdeling man setter opp dette for.

2. Klikk på Finn.

3. Legg inn Navn på kanal + navn på underavdeling for å enkelt skille de ut hvis man har flere avtaler. Eks: Finn -navn på underavdeling

4. Huk av for Standard dersom du ønsker at mediet automatisk dukker opp på listen av medier man kan publisere til når en annonse lages.

5  Fyll ut Nettsted og Sektor. Klikk på Rediger og legge inn informasjon >klikk på Update. Hvis du ikke kan finne ut av hva som skal inn i et felt så kan man finne frem en gammel annonse og redigere Finn publiseringen for å se tidligere sendt informasjon. Dette finner man under et gammelt prosjekt >Rediger prosjekt >Annonse >klikk på Rediger ved siden av Finn hvis du ser at den har vært eller er publisert for å se informasjonen som er sendt over.

6. Legg inn Partner ID. Nedtrekksmenyen over dette feltet gjør man ikke noe med, Dette er variabler som henter informasjon fra andre steder i Talent Recruiter, det kan fungere fint for andre felt, men ikke her.

7. Legg inn standardverdier på obligatoriske felter for å underlette publiseringen.  Bruk variabler for å underlette jobben. Det er mulig å skrive inn manuell tekst der man ønsker. Mange velger å skrive inn selskapsnavn manuelt under navn på arbeidsgiver slik at den ikke henter avdelingsnavnet fra en underavdeling for eksempel.

Man kan maks velge tre valg under Bransje og Spesialisering. For å velge flere så må man holde inn Ctrl på tastaturet.

Alle disse felter mulige å redigere når man skal publisere en annonse til Finn.

Forslag:

8. Lagre og huk av for Aktiver på Finn:

9. Finn er nå et aktivt media i basen:

FAQ

Hvordan kan man se forskjellen på gamle integrasjonen til Finn og den nye slik at vi bruker riktig integrasjon fremover?

Svar: Siden man må ha igjen gamle integrasjonen frem til alle aktive annonser er avpublisert så må man ha begge integrasjonene aktive under denne perioden. Se på vedlagte skjermdumper for å se forskjellen på begge integrasjonene.

Nye Finn:

Gamle Finn:

Hvordan kan man deaktivere gamle Finn?

Svar: Det er mulig å deaktivere gamle Finn når man ikke lengre har annonser publisert gjennom denne. Dette gjør man under >Administrasjon >Publisering.

Rediger det Finn mediet du ønsker å deaktivere og fjern haken for Kan arves og Standard. Ta kontakt med support dersom du har behov for hjelp med dette.