Hvordan legger jeg til et kart i kartkomponenten?

For å legge til et kart i kartets komponent, må du følge trinnene nedenfor:

1. Legg til kartkomponenten;

2. Du vil legge til den integrerte lenken på høyre side av skjermen der det står "Lim inn Google Maps integrerte kode";

3. Gå nå til google maps -> finn plasseringen ved å skrive den i søkefeltet;

4. Klikk på delingsikonet og velg "legg inn et kart" -> kopier HTML;

5. Gå tilbake til læringssiden og lim den inn i feltet "Lim inn Google Maps integrerte kode".

For en bedre forståelse av trinnene ovenfor, sjekk videoen nedenfor teksten: Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak.