Hvordan kan jeg gjøre et spørsmål avhengig av svaret på et tidligere spørsmål?

Hvis du velger et spørsmål i skjemaet ditt, vil spørsmålsinnstillingene vises i panelet til høyre.


Der kan du krysse av i boksen "Vis hvis"; og betingelsesfeltene vises nedenfor.


I eksemplet nedenfor vil spørsmålet bare vises hvis alternativ 1 er valgt i valg 1:

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak.


Vi er alltid glade for å hjelpe! :)

Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.