Jeg er ikke i stand til å redigere en spesifikk modul, men jeg er sikker på at jeg har alle nødvendige filtre. Hvorfor skjer dette?

Det er 3 mulige årsaker til at dette skjer:

1. Filtre: Kanskje et nytt filterelement ble lagt til appen og modulene, men ble ikke tilordnet kontoen din. Som et resultat har du ikke alle nødvendige filtre for å kunne redigere innholdet;

2. Rettigheter: Dine administratorrettigheter gir deg ikke tillatelse til å redigere innholdet;

3. Redigerbar av andre ikke avkrysset: Under opprettelsen av en læringsside kan den ansvarlige for den merke av eller la feltet for redigerbare av andre være umerket. Hvis dette feltet ikke er merket, er det bare skaperen av innholdet som kan redigere det. Sjekk artikkelen Hva gjør avmerkingsboksen "redigerbar av andre"? for å forstå denne funksjonaliteten bedre.

I alle de tre tilfellene nevnt ovenfor er det beste du kan gjøre å kontakte hovedadministratoren for appen og be henne/han sjekke de 3 mulighetene.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak til oss :)