Hvordan kan jeg spore utsendte e-poster?

Du finner alle e-poster i seksjonen Logging / E-postlogging.


Der kan du se alle e-poster som ble sendt ut av appen.

Du kan filtrere dem etter e-postadresse, e-postmal-navn eller etter emne.


Ved å klikke på "Detaljer" under "Handlinger"; du kan se den faktiske e-posten som ble sendt ut, samt flere overføringsdetaljer.

Systemet beholder logger i 50 dager. Enhver eldre e-post vil ikke bli oppført.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak.

Vi er alltid glade for å hjelpe! :)

Var dette svaret til hjelp? Ja Nei

Send feedback
Vi beklager at denne ikke var nyttig for deg. Hjelp oss å forbedre denne artikkelen ved å gi oss din tilbakemelding.