Jeg slettet en ansatt fordi hennes rekruttering/offboarding ble kansellert. Men jeg kan fortsatt finne henne i appen. Hvorfor?

Når du sletter en ansatt fra onboardees / offboardees-listen, sletter du ikke denne personen fra appen. Du fjerner henne bare fra onboardees / offboardees-listen:

For å få denne personen fullstendig slettet fra appen, må du slette henne fra brukerens liste:

Hvis du vil ha mer informasjon om onboarding/offboarding periode og sletteperiode, ikke nøl med å sjekke denne artikkelen: Hva er onboarding/offboarding perioden og hvordan setter jeg dette?