Hva er onboarding/offboarding-perioden og hvordan angir jeg dette?

Onboarding/offboarding-perioden er tidsrammen som den ansatte har tilgang til Onboarding-appen.

Eksempel

Et selskap har en 90 dagers ombordstigningsperiode. En onboardee startet 1. januar. Rundt 1. april vil den ombordværende motta en e-post som forklarer at påmeldingsperioden er over (VIKTIG: Denne e-posten eksisterer ikke som standard. Den må være aktivert i appen. Hvis du har spørsmål om hvordan du setter den opp, kontakt din CS-sjef eller send inn en sak).

Etter det kan den onboardee fortsatt logge på appen, men de vil se en melding som forklarer at ombordstigningsperioden er over. Ved siden av det fjernes de fra ombordtakerlisten, men forblir på brukerens liste.

Hvorfor forblir de i brukerlisten?

Det skjer fordi ved å forbli i brukerlisten kan de fortsatt brukes som nøkkelkontakt for en annen ansatt.

Hva om jeg vil at de skal slettes fullstendig fra appen?

I så fall må du også ha en "sletteperiode". For eksempel, hvis det samme selskapet nevnt ovenfor har en 30 dagers slettingsperiode, betyr det at de vil forbli i 30 dager som bruker etter deres onboarding/offboarding periode.

Hva skjer etter det?

Etter det, av GDPR-grunner, blir brukeren fullstendig slettet fra appen og dataene som blir igjen i rapportene anonymiseres.

Hvordan angir jeg på-/avkjøringsperioden og sletteperioden for appen min?

Kontakt din kundeansvarlig eller send inn en sak, så setter vi deg i kontakt med din kundekontakt.