Jeg er administrator, men jeg vil gjerne se hvordan appen fungerer som om jeg var ansatt. Hva er ditt forslag?

For å se innholdet i appen som ansatt, må du gjøre følgende:

1. Du må logge på appen ved å bruke legitimasjonen din til frontend. Dette lar deg oppleve appen som en ombordværende.

Vær oppmerksom på at lenken som den ansatte bruker for å få tilgang til frontend og påloggingssiden er forskjellig fra lenken som brukes til admin-siden.

Påloggingssiden og lenken som ansatte bruker for å få tilgang til frontend er skrevet som følger:

Nameoftheapp.apps.talmundo.com:

2. Når du har logget på frontend av appen, vil du kunne se velkomstsiden fra en ansatts perspektiv.

3. Du vil kunne se innholdet knyttet til de tildelte filtrene dine.

4. Du vil kunne leke med timingen for å se hvordan innholdet endrer seg på grunn av antall dager før eller etter Startdato / Siste dag.

5. Du vil kunne se antall oppgaver du for øyeblikket må gjøre, og også se hvilke oppgaver du allerede har fullført.

6. Du vil også kunne se fremdriftsberegningen din når du har svart på en quiz eller en pulssjekk.