Jeg er en administrator og jeg ønsker å redigere noe av innholdet i en modul. Men jeg kan bare se det. Hvorfor det?

Det kan være flere grunner til at du ikke kan redigere noe innhold. I alle tilfeller må du kontakte en superadministrator for å få tillatelse til å redigere dette innholdet.

De mulige årsakene er:

1. Dine administratorrettigheter tillater deg ikke å redigere moduler;

2. Du har ikke alle filtrene tilordnet innholdet. For å kunne redigere innhold, må du ha alle filtrene tilordnet innholdet;

3. "Rediger av andre"-boksen ble ikke merket av da denne læringssiden ble opprettet. Under opprettelsen av en læringsside kan personen som lager innholdet bestemme seg for å ikke la andre brukere redigere dette innholdet.

Ta kontakt med hovedadministratoren for appen for å se hvilken kategori du passer inn med disse tre alternativene.