Jeg ønsker å slette noens brukerkonto, men jeg vil gjerne beholde den ombordværende kontoen til denne personen i appen. Er det mulig?

Nei, det er ikke mulig. Når du sletter en bruker, sletter du automatisk ansattkontoen til denne personen.

Alle medarbeiderkontoer er knyttet til en brukerkonto. Imidlertid er ikke alle brukerkontoer koblet til en ansattkonto.

Godt å vite:

Når du sletter en brukerkonto, sletter du også ansattkontoen knyttet til den. Men når du sletter en ansattkonto, vil brukeren som er koblet til denne ombordværende forbli i appen, men vil ikke ha tilgang som en ombordværende lenger.

Vi forstår at det er litt komplekst, men i artikkelen "Hva er forskjellen mellom en bruker og en ombordværende?" og i artikkelen "slettet jeg en ombordværende fordi rekrutteringen hennes ble kansellert".
Men jeg kan fortsatt finne henne i appen. Hvorfor? du kan bedre forstå hvorfor det ikke er mulig.