Hvordan kan jeg få en pulssjekkrapport med data fra alle ansatte?

For å få en pulssjekkrapport kan du følge trinnene nedenfor:

1. Gå til rapporteringsdashbordet;

2. Klikk på legg til og velg "legg til gjennomsnittlig pulssjekkstatistikk";

3. Velg ønsket datoperiode eller velg et område ved å velge datoer for start og slutt i kalenderen;

4. Velg hvordan du vil at det skal vises i rapporteringsdashbordet (halv eller full bredde);

5. Velg tidsskala (daglig, månedlig eller årlig);

6. Velg pulssjekken du vil ha rapportert eller velg "alle pulssjekker";

7. Klikk på legg til;

8. Tilbake i rapporteringsdashbordet, bla til bunnen av siden og du finner rapporten;

9. Klikk på excel-ikonet og få rapporten lastet ned.

For en bedre visning, sjekk videoen nedenfor:

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å sende inn en sak til oss.

Vi er her for å hjelpe! :)