Hvordan kan jeg legge til eller fjerne et rapportelement i rapportoversikten?

Hvis du går til "Rapportering" - "Generelt" / "Ansatt" / "Innhold"; du vil ha muligheten til å legge til rapporteringselementer.

Du kan fjerne dem ved å klikke på søppelkassesymbolet i øvre høyre hjørne av hver vare.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak.

Vi er her for å hjelpe! :)