Hva er "pulssjekker"?

Pulssjekkmodulen lar deg lage korte undersøkelser (kalt pulssjekker) for å sjekke hvordan den nye medarbeideren opplever sin overgangsreise.

Vanlige temaer som dekkes i pulssjekker inkluderer rekrutteringsprosessen, hvordan den ombordværende opplevde sin første uke eller måneder, en evaluering av opplæringsprogrammet den ansatte har deltatt på, etc.

I løpet av det første året du bruker plattformen er det også nyttig å ha en spørreundersøkelse som evaluerer selve innholdet og plattformen. På denne måten kan du finne ut om informasjonen du har oppgitt er relevant og vises på riktig tidspunkt.

For mer informasjon, last ned den vedlagte håndboken.