Hvordan får jeg URL-en til en fil?

Først må du laste opp filen til biblioteket:

1. Få tilgang til filer i biblioteket og klikk på last opp i øverste høyre hjørne;

2. Legg til en kode for søking, last opp filen, angi filnavnet og merk av i boksen "offentlig";

3. Klikk på last opp;

4. Gå tilbake til filenes dashbord;

5. Søk etter den nylig opplastede filen og klikk på handlinger i samme rad som filen;

6. Høyreklikk "åpne". Du kan kopiere nettadressen til siden som du limer inn som en nettadresse på læringssiden.

For å få en bedre forståelse av trinnene ovenfor, vennligst sjekk videoen nedenfor: