Hvor kan jeg finne alle bildene/bildene som noen gang er lastet opp i appen?

For å finne alle bildene og bildene som noen gang er lastet opp i appen, må du følge trinnene nedenfor:

1. I den overordnede menyen klikker du på "bibliotek";

2. Velg "Bilder";

3. I bilder finner du en oversikt over alle bildene som noen gang er lastet opp i appen:

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak. Vi er her for å hjelpe! :)