Hvordan duplisere en læringsside?

Hvis du har læringssider som bare varierer litt, avhengig av filteret, kan du enkelt duplisere en læringsside og endre kopien.

Her er trinnene:

1. Gå til "Bibliotek" - "Læringssider".

2. I listen over læringsside vil du se et "+"-symbol ved siden av navnet. Klikk på den for å duplisere siden.

3. Skriv inn et nytt navn, og klikk på "Dupliser".

Step 1:

Step 2:

Step 3:

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak. Vi er klare for å hjelpe deg. :)