Hvor kan jeg se om en e-post er sendt?

Denne informasjonen finner du ved å gå til menyen "logging":

Etter å ha klikket på logging, velg "e-postlogging":

Derfra vil du bli tatt til en oversikt over alle e-postene som er sendt de siste 90 dagene. Hvis du vil søke etter en spesifikk e-postadresse kan du legge den til i søkefeltet og du får oversikten:

Hvis du ikke har tilgang til denne menyen, kontakt superadministratoren for appen.

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak. Vi hjelper deg gjerne! :)