Kan jeg deaktivere en spesifikk oppgave for en omboardee hvis den ikke er relevant for vedkommende?

Ja, du kan ekskludere én ansatt for en oppgave.

For å lære hvordan du ekskluderer en ansatt fra en oppgave, følg disse trinnene og en video vises også nedenfor.

1. Gå til Admin-dashbordet. Brukerinnstillinger - Onboardees / Offboardees.

2. Velg den ansatte.

3. Klikk på Handling og klikk på Rediger:

4. Det er en avkrysningsboks som sier "Ekskluder fra oppgavemodulen"

5. Klikk på dette alternativet hvis du ikke vil at denne spesifikke ombordtakeren skal ha en oppgave

Se videoen nedenfor:

Hvis du fortsatt har spørsmål etter å ha lest denne artikkelen, ikke nøl med å kontakte oss ved å sende inn en sak til oss, vi hjelper deg gjerne.