Hva er tilpassede oppgaver?

I Oppgavebiblioteket kan du legge til oppgaver som automatisk opprettes for alle nye ansatte.

For eksempel en oppgave for IT-teamet om å kjøpe en bærbar datamaskin til hver nyansatt.

Hver gang en ny medarbeider legges til i systemet, vil oppgaven "kjøpe ny bærbar" automatisk bli opprettet for vedkommende, og tilordnet valgt nøkkelkontakt.

Hvis du ønsker å legge til en annen oppgave manuelt for en enkelt ansatt, som ikke skal opprettes for alle ansatte, men kun én, kan du legge til en "egendefinert oppgave".

For eksempel kan det hende en spesifikk ansatt har bedt om å også få tilsendt en dataskjerm, og du vil at IT også skal sende en skjerm til denne ene personen.

Når du er på siden "Tildelte oppgaver" kan du klikke på "opprett" øverst i høyre hjørne, og legge til en oppgave for en bestemt person; mens oppgavene du legger til i biblioteket er generiske og brukes automatisk på alle ansatte.

På siden "Tildelte oppgaver" er "Egendefinerte oppgaver"-bytteren en måte å bare se disse egendefinerte oppgavene på: