Feilmelding ved publisering til Finn - "OCCUPATION_ITDEVELOP"

- Jeg får denne feilmelding når jeg skal publisere til Finn:

<MESSAGE>Value `OCCUPATION_ITDEVELOP` is not valid for enum field OCCUPATION/SPECIALIZATION</MESSAGE>

Svar: Det er kun mulig å velge Stilling fra nivå 2 i listen. Man bør kun krysse av alternativer som man kan finne under nivå 1 på listen når det finnes flere alternativ under et annet.

Feil:

Korrekt: