Min Side

Generell navigasjon

INNHOLDSFORTEGNELSE

Generell navigering i Talent Recruiter

For å logge inn på Talent Recruiter kan denne lenken brukes: https://start.talentech.io/ . Brukeren må da skrive inn sin e-postadresse og passord. Hvis du har flere deler i din Talentech-plattform enn bare Talent Recruiter, vil brukeren først komme til Talentechs hjemmeside, hvor alle deler av plattformen kan nås. Her klikker du på 'Rekruttering'.

Når du logger inn på Talent Recruiter, vil brukeren alltid lande på 'Min side'. Her kan brukeren følge rekrutteringsprosjektene som involverer brukeren. Brukeren kan også gå til 'Hjem' hvor alle tilgjengelige prosjekter kan nås. Under 'Kandidatdatabase' kan kandidater søkes på tvers av prosjekter. Disse sidene vil bli utdypet nedenfor. Avhengig av brukerens brukerrolle vil det være forskjellig hva brukeren har tilgang til på de spesifikke sidene, dette vil bli nevnt fortløpende. For mer informasjon om brukerroller, se artikkelen: 'Brukerroller og brukeradministrasjon'

Min side

'Min side' omhandler informasjon som er relevant for den spesifikke brukeren. Dersom brukeren er prosjektleder eller prosjektdeltaker på prosjekter vil disse prosjektene være synlige på Min side.

Statistikk
Øverst får brukeren en lett tilgjengelig statistikk over prosjektene som er synlige på 'Min side'. Dette inkluderer blant annet om det er kandidater som er merket som ansatt og om noen kandidater ennå ikke har fått avslag.

Mine rekrutteringer
Under mine rekrutteringer vises prosjektene som brukeren er involvert i. Her er det mulig å se hvor mange kandidater som er registrert på prosjektet, hva status er på prosjektet, hvor lenge det er siden prosjektet ble opprettet og om prosjektet er publisert. Hvis brukeren er prosjektleder eller administrator, vil det være mulig å redigere, kopiere eller avslutte prosjektet ved hjelp av de tre prikkene. Prosjektdeltakeren har ikke denne tilgangen. Alle tre brukerrollene har imidlertid tilgang til å se forhåndsvisning av stillingsannonsen på det aktuelle prosjektet.

Rekrutteringer uten avslag og Søk
Det er mulig å søke på spesifikke prosjektnavn via søkefeltet. I tillegg er det mulig å lage et filter dersom brukeren kun ønsker å få 'Vis rekrutteringer uten avslag'. Dette er prosjekter hvor én kandidat er merket som ansatt og de resterende kandidatene ennå ikke er merket med avslag.

Intern informasjon
Intern informasjon er en meldingstavle hvor administrator kan skrive meldinger til de gjenværende brukerne i Talent Recruiter.

Nyeste søknader
Under siste søknader er det mulig å se en liste over alle nye kandidater som har sluttet seg til prosjektene du som bruker har tilgang til. En fullstendig liste over kandidater kan imidlertid også nås ved å klikke på det spesifikke prosjektnavnet. Det er også mulig å søke etter en spesifikk kandidat ved å bruke søkefeltet. Ved siden av teksten 'Nyeste søknader' er det merket hvor mange nye kandidater som er registrert siden brukeren sist var pålogget.

Invitert til jobbintervju
Under invitert til jobbintervju kan brukeren følge status på kandidatene som er invitert til intervju. Dette er samtaler som brukeren har invitert seg selv til eller som brukeren må delta i.

Hjem

Fra Hjemmesiden er det mulig for brukeren å få oversikt over alle prosjektene som brukeren er involvert i. Som prosjektleder kan dette være prosjekter som brukeren har laget selv. Som prosjektdeltaker er dette prosjekter som brukeren er tildelt for å være med i ansettelsesutvalget. Som administrator har brukeren tilgang til alle prosjekter på det hierarkiske nivået som brukeren er opprettet på. Prosjektleder og administrator har også tilgang til å lage prosjekter.

Lett tilgjengelig statistikk
Det første som møter brukeren er lett tilgjengelig statistikk over brukerens 'Aktuelle rekrutteringer', 'Kandidater' og 'Kandidaterfaring fra siste 90 dager'. Her er det bl.a. mulig å følge med på hvor mange kandidater som har søkt, samt hvor mange som er invitert til intervju.

Rekruttering
Under Rekruttering er det en oversikt over alle prosjektene brukeren har tilgang til. Som prosjektleder eller administrator kan brukeren redigere, kopiere eller avslutte de aktuelle prosjektene ved å bruke de tre prikkene. For alle brukere er det mulig å se antall kandidater som har søkt på det aktuelle prosjektet, status på prosjektet, en eventuell søknadsfrist, når prosjektet ble opprettet, avdelingen prosjektet ble opprettet i, hvem prosjektet er. leder er og om prosjektet er publisert eller ikke (annonsering).

Sortering og søk
Det er mulig å sortere på hver kolonne ved å klikke på kolonnenavnet, hvis du f.eks. vil gjerne se de eldste prosjektene øverst i stedet for de nyeste. Videre er det mulig å søke etter et prosjekt både etter prosjektnavnet, men også etter prosjekt-ID.
Vær oppmerksom på at prosjekt-ID er spesielt viktig hvis du trenger hjelp fra vår støtte for et spesifikt prosjekt.

Mass Change
Ved hjelp av Mass Change er det mulig å enkelt og raskt flytte ett eller flere prosjekter fra en avdeling til en annen, eller å bytte prosjektleder for ett eller flere prosjekter samtidig. Dette gjøres ved å velge de aktuelle prosjektene og klikke på 'Masseendring'.

Filter
Det er mulig å gjøre en mer spesifikk filtrering av prosjektlisten. Her er det mulig å filtrere etter avdeling, prosjektleder, prosjektstatus, publiseringsstatus, lokasjon og kategori. I tillegg er det mulig å velge om filtreringen skal omfatte 'Fullførte rekrutteringer', prosjekter med 'Ingen avslag' samt prosjekter fra underavdelinger eller kun fra den aktuelle avdelingen.

Vær oppmerksom på at filtreringen er brukerspesifikk og derfor kun påvirker den spesifikke brukeren. Filtreringen vil bli husket hvis brukeren logger ut og logger på igjen på et senere tidspunkt.

Kandidatdatabase

Alle brukere med brukerrollene: Prosjektdeltaker, Prosjektleder eller Administrator har tilgang til menypunktet: Kandidatdatabase. Herfra er det mulig for brukeren å søke etter spesifikke kandidater. En bruker kan imidlertid kun søke etter kandidater som er registrert på prosjekter som brukeren har tilgang til. Kandidatdatabasen kan være spesielt nyttig når du søker etter kandidater på tvers av prosjekter. Et eksempel kan være om en kandidat ba om å bli slettet i ditt system, så ville det være raskest å gå til kandidatdatabasen og søke opp kandidaten, f.eks. ved hjelp av telefonnummer eller e-postadresse.

Prosjektvalg
Når et søk gjennomføres, er det mulig å sortere etter om det søkes på tvers av alle prosjekter eller om det søkes på et bestemt prosjekt. Samt om kandidaten skal ha særskilt markering, f.eks. som ansatt.

Det er mulig å søke på følgende tre forskjellige måter.

Kandidat
På kandidatfanen er det mulig å søke opp kandidatens stamdata, f.eks. være et telefonnummer eller en e-postadresse. Det er også mulig å søke etter kandidatens rangering eller markering med ikoner.

Ved søk må en resultatvisning velges. Her vil 'Kandidatvisning' samle de aktuelle kandidatene på en liste over kandidater.

Fritekst
På fanen fritekst er det mulig å søke på ord i kandidatenes opplastede dokumenter. Her må du være oppmerksom på at det kan ta en dag før opplastede dokumenter kan søkes.

Spørreskjema
På fanen spørreskjema er det mulig å søke etter spørreskjemaer eller spørsmål fra ditt spørsmålsarkiv som du har bedt kandidatene svare på. Dette kan f.eks. være et spørreskjema som du har lagt ved et søknadsskjema.

Tips og triks

Brukerstøtte

Alle brukere i Talent Recruiter har menypunktet: Support. Herfra er det mulig å følge en status på Talent Recruiter dersom det skulle skje en teknisk utfordring. I tillegg er det mulig å få tilgang til Talentechs kunnskapsbase herfra, hvor du kan få tilgang til hjelpeveiledninger for din Talentech-plattform. Gjør dette ved å klikke på "Finn hjelp og veiledninger". Videre er det mulig for deg å sende oss utviklingsforslag dersom du har forslag til hvordan Talent Recruiter, eller andre deler av din Talentech-plattform, kan støtte prosessene dine enda bedre.

Kontakt support
Når du klikker deg inn i vår kunnskapsbase, vil du kunne kontakte vår support skriftlig øverst og på telefon nederst på siden. Vår support er klar til å hjelpe deg hver ukedag, mellom 08:00 og 17:00.