Hvordan bygge en annonse for Social Media Ads?

Intro

I denne artikkelen finner du tips til hvordan du kan lage din annonse tilpasset sosiale medier. Du kan selvsagt skrive din helt egen annonse, men om du trenger litt inspirasjon, finner du forslag til tekster under.

Oppbyggingen av en annonse:

• Hva - Vær tydelig med hvilken stilling det er, samt hvilken bedrift det er som rekrutterer.
  • Hvorfor - Hvorfor skal kandidaten velge stillingen/dere som bedrift?
  • Call to action - Oppfordre kandidaten til å søke!

Videre anbefaler vi at dere holder annonseteksten under 130 tegn. Husk at kandidaten scroller raskt videre! Du er også nødt til å tenke på hva slags stilling og hvem det er du ønsker å nå ut til når du velger bilde og tekst. Kandidatene må føle seg truffet!
Velg et bilde i god kvalitet og husk at bilde er det første kandidaten ser når de scroller.

Tips: Ha bilder av medarbeiderne i selskapet deres, gjerne in action. På denne måten får man et personlig inntrykk som kandidat.

Forslag til tekst: Hva

• :bedrift: søker en :tittel: til vårt kontor i :lokasjon
  • På jakt etter nye utfordringer? :bedrift: er ute etter en :tittel:!
  • Er du :bedrift: sin nye :tittel:?
  • På tide med en forandring? Da har du kommet til rett plass! :bedrift: er ute etter en :tittel: til :lokasjon:.
  • :bedrift: fortsetter å vokse og søker nå en :tittel: til vårt kontor i :lokasjon:.
  • Bli med oss på laget som :bedrifts: nye :tittel: i/på :lokasjon:!
  • Vil du være en del av en bransje som stadig er i endring? Da passer du godt som :bedrifts: nye :tittel:!
  • Ønsker du å bygge videre på karrieren din? Nå har du sjansen!

Forslag til tekst: Hvorfor

• Hos :bedrift: kan du vente deg en variert hverdag i et inkluderende arbeidsmiljø.
  • Motiveres du av å skape vekst og har gode kommunikasjonsferdigheter vil du passe godt som :tittel:.
  • Stillingen som :tittel: passer perfekt til deg som liker en fleksibel hverdag og som får energi av å jobbe med salg og mennesker.
  • Til :bedrifts: kontor i :lokasjon: ser vi etter deg som evner å skape tillit, og ønsker å skape verdi for kunder.
  • :bedrift: vokser og søker dermed en ambisiøs :tittel: til å bli med på reisen. Du får stor grad av frihet og kan være med på å bygge din rolle.
  • Hos :bedrift: kan du vente deg en variert hverdag med mange spennende oppgaver i et trivelig arbeidsmiljø.
  • Som :tittel: hos :bedrift: får du kjekke og dyktige kollegaer. Er du positiv, målrettet og fungerer bra i team vil du passe godt inn hos oss.
  • Vi er alltid på jakt etter flere flinke folk. Nå søker vi deg som tigges av våre mange karrieremuligheter.

Forslag til tekst: Call To Action

• Er du vår nye :tittel:? Klikk her for å lese mer:
  • Kunne dette vært noe for deg? Klikk her for å lese mer.
  • Høres dette ut som rollen for deg? Da burde du lese videre!
  • Les mer om denne spennende muligheten her:
  • Vi håper du har lyst til å bli en del av laget! Søk her.
  • Interessert? Les mer om stillingen her.
  • Nysgjerrig på rollen? Da burde du lese videre!
  • Høres dette ut som noe for deg burde du gripe sjansen!
  • Er du klar for ditt neste steg i karrieren? Da burde du sjekke ut denne stillingen:
  • Om dette høres spennende ut burde du lese videre:
  • Nysgjerrig? Les mer her.
  • Ikke helt overbevist enda? Da burde du lese mer om denne spennende muligheten her: