Avslutte prosjektet

All rekruttering i ReachMee skjer gjennom prosjekter. Hvis du har de riktige tilgangsrettighetene, kan du opprette et nytt prosjekt ved å følge veiledningene nedenfor, vi vil gå gjennom alle trinnene for å lage et prosjekt i noen få forskjellige artikler:

• Lag et prosjekt
  • Definer rekrutteringsprosessen
  • Lag den perfekte stillingsannonsen
  • Hvordan definere de beste spørsmålene
  • Publiser stillingsannonsen
  • Avslutte prosjektet (du er her)

Du har publisert annonsen, mottatt kandidater og håndtert dem deretter. Når du er ferdig med å rekruttere til prosjektet ditt, er det på tide å avslutte prosjektet. Dette er ikke en obligatorisk oppgave, men vi anbefaler på det sterkeste å lukke prosjekter når de er ferdige. Bakgrunnen for dette er at du får en mer ryddig oversikt over aktive og lukkede prosjekter og du kan med letthet skille mellom pågående og gjennomførte rekrutteringsprosesser.

Det er ingen indikasjon når du filtrerer på alle prosjekter om prosjektene er aktive eller lukkede, men hvis du lukker prosjektene når de er ferdige, vil du kunne filtrere på lukkede og aktive prosjekter i oversikten;

Nå over til hvordan du gjør det; inne i prosjektet ditt nederst i menyen på venstre side finner du alternativet "Avslutt stillingen";

I skjermbildet over kan du se navnet på kandidaten vi har valgt å ansette. Du kan også se at det er en varselmelding i den gule boksen som sier at vi fortsatt har aktive kandidater i prosjektet. For å avslutte et prosjekt må alle kandidater få en "endelig" status, som er en av følgende;

Hvis det er kandidater som fortsatt er aktive, må de håndteres og gis en av disse 4 statusene før du kan avslutte prosjektet. Du kan klikke på teksten som sier "Håndter aktive kandidater" for å gjøre dette, og deretter velge hvilken status kandidatene skal motta og hvorvidt du vil sende dem en e-post:

Når alle aktive kandidater er behandlet og fått en slutt-status kan prosjektet avsluttes, du vil da se at at det står "lukket" på siden;