Kandidathåndtering

Når du er klar til å vurdere kandidatene dine, vil du finne en del alternativer fra kandidatlisten:

Fra menyikonet til venstre for kandidaten kan du legge til et notat, ikon eller rangering:

Notater

"Legg til notat" - Du kan skrive et notat om kandidaten som du kanskje ønsker å dele med andre prosjektdeltakere ved å velge "Alle brukere" i nedtrekksmenyen.

Skriv notatet og klikk "Legg til":

Notatet vil vises med et lite notat-ikon på kandidatlisten, og du vil se innholdet i notatet ved å holde musepekeren over det:

Ikoner

Du kan tilordne ikoner til kandidaten, for eksempel en rød, gul eller grønn stjerne. Flere prosjektdeltakere kan tildele ikoner til samme kandidat. Velg ønsket ikon fra nedtrekksmenyen.

Det kan også være nyttig å legge til en kommentar her. Under kommentarfeltet vil du også se en avkrysningsboks som lar deg angi ikonet som globalt. Når et ikon er angitt som globalt, vil det få en G innen parentes (G). Dette betyr at ikonet vil vises for kandidaten på hver stilling de søker på. Klikk "OK" for å lagre ikonet. Flere brukere kan legge til ikon på en kandidat, og hvis flere velger det samme ikonet, vil kommentarene dukke opp under samme ikon:

Globale ikoner vil få en G innen parentes (G)

Alle brukere som har tilgang til stillinger kandidaten er lagt til på vil se dette ikonet:

Du kan nå se ikonene og se kommentarene ved å holde markøren over valgt ikon:

Rangering

Det er kun mulig med én rangering per kandidat, vanligvis brukes dette sist etter at man har tatt alle prosjektdeltakernes kommentarer under notater og ikoner i betraktning:

Ansettelseskomité (OBS! Tilleggsprodukt, kontakt brukerstøtte eller din CSM for å bestille denne funksjonen)

Ansettelseskomite guide: https://talentech-support.freshdesk.com/a/solutions/articles/76000018759?lang=nb-NO

Dersom du savner noe i ansettelseskomité i oversikten er det mulig å redigere synlige kolonner ved å klikke på >Sidealternativer >Legg til ny visning fra nedtrekksmenyen:

Legg til kolonnene "Din vurdering" og Ansettelseskomité under valgte kolonner for å rangere kandidaten sammen med teamet:

Du legger til din vurdering under kolonnen "Din vurdering" og ser den samlede scoren under "Ansettelseskomité" kolonnen.