1.08 Kandidattester

Om man använder sig av Kandidattester så ställer man in de för projektet under Beskrivning > Kandidattester.

Man kan då välja att ta en mall om det finns skapat för en specifik typ av jobb, alternativt så skriver man in kostnadsstället som gäller (om det krävs av testleverantören) och väljer sedan vilka kandidattester som ska användas i projektet genom att klicka på "Lägg till" och välja de tester man vill ha.