Hur uppdaterar jag ett innehåll som redan är publicerat?

För att uppdatera ett redan publicerat innehåll, följ stegen här nedan:

1. Gå till moduler;
  2. Välj modulen med de informationssidar som du vill redigera;
  3. Klicka på "innehåll";
  4. När du är inne i modulen, välj informationssidan som du vill redigera och tryck på den lilla ikonen med en penna på höger sida;
  5. När du är inne i informationssidan kan du ändra vilken komponent som helst;
  6. Glöm inte att trycka på spara och publicera för att säkerställa att innehållet blir synligt för de nya medarbetarna.