En del saker fungerar inte när jag försöker gå in i en informationssida, varför?

Det kan finnas många skäl till att något inte fungerar. Några skäl kan vara:

1. Webbläsaren:

Vi brukar rekommendera att man använder Chrome, Firefox eller Edge för bättre funktionalitet. Problemet med Internet Explorer är att Microsoft inte har tillhandahållit säkerhetsuppdateringar eller teknisk support sedan 2016, vilket gör att det ofta blir problem när man använder vår app med denna webbläsare. På grund av detta, testar vårt IT-team inte längre nya versioner i Internet Explorer.

2. Du behöver rensa cachen.

Det finns många bra anledningar till att regelbundet rensa din cache. Cachen kan växa sig ganska stor och ta upp mycket utrymme på din hårddisk, lite beroende på dina inställningar. Ibland behöver du inte ens besöka samma sida flera gånger för att det här ska hända. Ju mer information som sparas i cachen, desto långsammare blir din dator när du surfar på nätet. Att rensa cachen är ett bra sätt att felsöka, det minskar laddningstiden för webbsidor och ökar din dators prestanda.

3. Jag har provat båda sakerna men problemet kvarstår.

I så fall, tveka inte att höra av dig till oss så att vi kan undersöka problemet och återkomma till dig så snart som möjligt.