Kan jag duplicera en informationssida?

Ja, det kan du.

Stegen här nedan förklarar hur:

1. Gå in i biblioteket -> informationssida;

2. Leta upp kunskapsbanken som du vill duplicera;

3. Tryck på ikonen duplicera:

4. Ett popup-fönster visas. Här kan du ändra titel, indexbild och beskrivning.

5. När du är klar, tryck "duplicera" så blir du omdirigerad till själva informationssidan.

6. När du har gjort ändringarna du vill göra på den duplicerade sidan, tryck på spara;

7. Den duplicerade informationssidan kommer att sparas i biblioteket.

Hur hittar jag min duplicerade informationssida?

1. Gå till "moduler";

2. Gå in i en modul med informationssidar;

3. Tryck på "lägg till informationssida";

4. Välj "från ditt bibliotek";

5. Ett popup-fönster visar nu alla informationssidar som du kan använda;

6. Välj den duplicerade informationssidan;

7. Nu kan du redigera den duplicerade informationssidan på samma sätt som du redigerar alla andra.