Hur raderar jag en informationssida?

Du kan göra en hård eller mjuk radering, beroende på var någonstans du befinner dig i informationssidan.

1. Mjuk radering:

När du raderar på det här sättet behöver du aldrig oroa dig. informationssidan finns kvar i biblioteket och du kan ta fram den igen om du skulle behöva den i framtiden.

För att radera på detta sätt måste du klicka på ikonen med soptunnan och sedan bekräfta ditt val.

2. Hård radering:

Det här typen av radering betyder att informationssidan försvinner helt och hållet från appen. Du kommer alltså inte att kunna hitta den i biblioteket.

För att radera på detta sätt, gå in i informationssidan, klicka på de tre prickarna högst upp, välj "radera" och bekräfta sedan ditt val. Du kommer inte längre att ha denna informationssidan i appen: