Min nya medarbetare har åtkomst till portalen, men det visas ingenting där. Vad kan det bero på?

Problemet är antagligen filterrelaterat.

Om du är en administratör, gå till backend och följ instruktionerna nedan:

1. Gå till användarinställningar.

2. Klicka på nya medarbetare.

3. Skriv in e-postadressen för den person som råkat ut för problemet.

4. Gå till Åtgärder -> Redigera.

5. Kontrollera filtren och lägg till de som saknas.

Om du inte kan hitta personen när du skriver in e-postadressen kan du pröva nästa (du måste vara en Super admin för att kunna göra följande, annars kan du kontakta Super admin i din verksamhet och be hen att utföra detta):

1. På den nyanställdas sida för onboarding väljer du "inga filter" i filterrutan:

2. Du bör nu kunna hitta e-postadressen

3. Gå till Åtgärder -> Redigera

4. Kontrollera filtren och lägg till de som saknas.