Som administratör har jag skapat ett eller flera nya filter, men när jag försöker redigera en modul kan jag inte se värdena. Vad kan det bero på?

Det är viktigt att komma ihåg följande: om du skapar ett nytt filter måste du även tilldela ditt eget konto det, eftersom det inte sker automatiskt. När du har skapat ett nytt filter måste du därför följa dessa steg:

1. Gå till Användare och välj dig själv.

2. I Åtgärder klickar du på Redigera.

3. Lägg till det nya filtret i samma filterkategori som du skapade det i.

4. Tryck på Spara.